© 2021 | PLANT d.o.o. Tuzla
Kvalitet rasada, ključ usjeha...
Sva prava pridržana.

Designed by:
Bukinje bb 75203 Donja Tuzla

Blog

Obavještenje vezano za isporuku rasada

  • Klikova: 2322
Poštovani prijatelji Plant-a,

obzirom na veliku zainteresiranost za ovogodišnji rasad povrća, evo ponovo jedno obavještenje vezano za način naručivanja.

Zbog kompleksnosti planiranja proizvodnje, prodaje i isporuke rasada povrća, kupce grupišemo na dva načina:
  1. Kupci iz Tuzle i graničnih općina ( Lukavac, Kalesija, Živinice i Srebrenik rasad preuzimaju u Tuzli (staklenik Plant-a), nemaju potrebu naručivati rasad ako se radi o količini rasada za površinu plastenika do 200m2. Ako je potrebna veća količina rasada, poželjno je da se jave na broj telefona 035 288 166 da se evidentiraju takve narudžbe;
  2. Kupci iz ostalih dijelova Bosne i Hercegovine (Gračanica, Doboj, Tešanj, Teslić, Maglaj, Zavidovići, Žepče, Kakanj, Zenica, Sarajevo, Ilijaš, Vogošća, Konjic, Jablanica, Mostar, Čapljina, Bugojno, Gornji i Donji Vakuf, Travnik, Jajce, Gradiška, Banjaluka, Prijedor, Bužim, Cazin, Velika Kladuša, Vlasenica, Bihać, Prnjavor, Bratunac, Srebrenica, Milići, Vlasenica, Zvornik, Bijeljina, Olovo, Kladanj, Goražde i drugi), treba obavezno da rezervišu rasad pozivom na broj telefona 035 288 166 (radnim danom u periodu od 8-15h) ili pošalju poruku/narudžbu na mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Sve Vas molimo da rasad rezervišete do 10.03.2022. godine jer se nakon tog datuma neće moći vršiti rezervacija rasada zbog ograničenog proizvodnog kapaciteta.

Kao i do sada, za kupljenu robu u Plant-u se izdaju fiskalni računi (mogućnost ostvarenja poticaja).
 
 

U prilogu je video sa početka sjetve za tekuću sezonu.

Plant d.o.o.

Osnovani smo 2006. godine. U znatnoj mjeri su nam pomogla evropska iskustva, te smo, korištenjem tehnologije i znanja, vršili treninge korisnika naših proizvoda i usluga.

Pravila o zaštiti privatnosti

Kontakt informacije

Bukinje bb, 75000 Tuzla, BiH

+387 35 288 166

info@plant.ba

Pon.-Pet. 08:00-16:00

Gdje se nalazimo