bsendetr

Paradajz

Rally F1 – rani hibrid, visokog porasta, poluotvorenog habitusa, vrlo krupnih (>250g), mesnatih i ukusnih plodova. Hibrid ima veoma snažan korenov sistem, otporan na nematode, zahvaljujći čemu se vrlo uspješno može gajiti samo na glavno stablo u visokim plastenicima, ili na glavno i prvo bočno stablo u nižim objektima i na taj način dati i 12-13 cvijetnih grana.
Berberana F1 - je fleksibilni rani hibrid, visokog porasta, poluotvorenog habitusa, vrlo krupnih (>250g) i mesnatih plodova, izuzetne ujednačenosti. Ima veoma kompaktne, čvrste I blago spoljoštene plodove. Odličnog ukusa, izuzetne boje i pravilnog oblika i veličine, što uz visoku otpornost na bolesti čini ovaj hibrid posebno atraktivnim. Biljka je vrlo snažnog porasta i snažnog korijenovog sistema koji omogućava brzi rast, razvoj i ujednačeno zametanje plodova i pri ekstremnim uvjetima.
Matias F1 - hibrid paradajza neodređenog rasta  (generativni tipa), rano uspjeva pogodan za proljeće, ljeto i jesen. Biljka ima prosječnu snagu rasta, kratkih je internodija a lišće je srednje srednje dužine. Plodovi su teški 250-300 grama u prosjeku, tamno crveni i nemaju zeleni poklopac, okruglog oblika do malo pljosnati i vrlo izdržljivi.  
Belle F1 - je snažan, hibrid, visokog porasta, poluotvorenog habitusa, krupnih (200-220g), mesnatih plodova. Vrlo uniformni plodovi po obliku i veličini, intenzivne su crvene boje i sjaja i nenadmašne čvrstine i dužine čuvanja. Odlikuje ga visoka adaptibilnosti na različite uslove gajenja u plastenicima i na otvorenom polju. Preporučuje se za gajenje na 6-8 cvijetnih grana sa nešto nižim nivoom agrotehnike. U visokim plastenicima odlično plodonosi i nakon 12-14 cvetnih grana.
  • Paradajz Paradajz Presadnice povrća. Profesionalni sadni materijal povrća. Kvalitet je ključ uspjeha.

  • Paprika Paprika Presadnice povrća. Profesionalni sadni materijal povrća. Kvalitet je ključ uspjeha.

  • Jagoda Frigo Jagoda FRIGO Frigo sadnice jagode. Veliki broj kvalitetnih sorti. Kvalitet je ključ uspjeha.

  • Jagoda Frigo NOVO na tržištu Kontejnerske sadnice jagode. Veliki broj kvalitetnih sorti. Kvalitet je ključ uspjeha.

  • 1

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK